Drenthe 200 gaat niet door

03-12-2021
De Drenthe 200 van 28 december 2021 gaat niet door. Hoewel er binnen de landelijke maatregelen nog mogelijkheden zijn om een mooie extreme uitdaging te organiseren, heeft de Gemeente Noordenveld aangegeven dat de burgemeester op 14 december hoogstwaarschijnlijk een negatief advies zal geven voor uitvoering van het evenement. We kunnen nu dus niet anders dan afgelasten. Erg jammer en pijnlijk, maar gezien de coronasituatie in het land is er uiteraard ook begrip bij ons als organisatie.

Drenthe 200 in 2022
Wij blijven natuurlijk doorgaan met Drenthe 200. Op 28 december 2022 doe je hopelijk mee aan de mooiste en meest extreme uitdaging van Nederland. Met de mooiste natuurgebieden, zwaarste paden en de fijnste singletracks. En natuurlijk volledig verzorgd. 

Jouw inschrijving gaat niet verloren
We komen op een later moment bij jou als deelnemer terug met een duidelijke en eerlijke regeling. Er moet nu eerst veel geregeld worden met partners, leveranciers en iedereen die verder bij Drenthe 200 betrokken zijn. Eén ding is in elk geval zeker: jouw inschrijving gaat natuurlijk niet verloren. 

Bedankt voor je enthousiasme van de afgelopen maanden en - hopelijk - jouw begrip voor deze situatie.

UPDATE 13-12-2021 - DE REGELING
We hebben een regeling waarmee jouw inschrijving niet verloren gaat. Je ontvangt van ons via e-mail een persoonlijke kortingscode. Deze is € 63,- waard. Met deze code kun je tussen 1 april en 1 mei inschrijven voor Drenthe 200 in 2022. Na genoemde periode is de code niet meer geldig. 

Wanneer je inschrijft tussen 1 april en 1 mei, dan behoud jij je startplek in de startwave waarvoor je al ingedeeld stond.

We hopen dat je blij bent met deze regeling. Een regeling waarmee jouw inschrijving niet verloren gaat en waarmee wij als organisatie verder kunnen met organiseren van de meest extreme MTB-uitdaging van Nederland. 

Heb je op 16 december nog geen mail met kortingscode ontvangen, laat het dan weten via info@drenthe200.nl