Nieuws

Save the date: slotbijeenkomst Community of Sport

02-12-2019
Het sportjaar van Community of Sport - Drenthe wordt afgesloten op 28 december tijdens de Drenthe 200. Het wordt een middag voor het hele gezin. Kom kijken naar binnenkomst van de MTB-helden, speel en sport op het plein en geniet van winterse sferen. 

Later meer over het hele programma, maar noteer alvast 28 december voor de slotbijeenkomst. 

Geen Janpad in Drenthe 200

30-11-2019
Graag staan we even stil bij het volgende: 't Janpad. Alom gevreesd. En terecht. Bij het opdraaien van 't pad in de finale van de Drenthe 200, wist je nooit óf en hoe je er weer af zou komen. Dit kleine stukje van het parkoers zette twee kampen lijnrecht tegenover elkaar. Zonder een uiteindelijke winnaar.

Maar nu is het moment gekomen dat we toch afscheid van 'm moeten nemen. Veel te vroeg, volgens sommigen. Bij anderen gaat de vlag uit. 

Parkoers verkend: 'weer een stukje mooier'

17-11-2019
Afgelopen week heeft 'founding father' Johan Wekema de Drenthe 200 verkend. In twee dagen tijd - de jaren beginnen te tellen - reed hij met een zwaar bepakte fiets de route van 200 kilometer. 

Je raadt het al: het was fan-tas-tisch. ,,De deelnemers zijn bevoorrecht om op 28 december door alle mooie gebieden te mogen rijden. De route is weer een stukje mooier", aldus Johan. 

Deze magere foto-impressie geeft hopelijk iets mee van de dagen. ,,'t Was kold. Wel een goeie uitsmijter in Appelscha".


Download de app MTB 200 Drenthe

13-11-2019
Download - of update - de app MTB 200 DRENTHE. Als deelnemer en volger houden we je in de weken vóór en na de race op zaterdag 28 december op de hoogte.

Wat de EventApp biedt:
  • Livetracking: volg  je favoriet(en)
  • Gedetailleerde informatie over de Drenthe 200
  • Tips & Tricks
  • Pushberichten als het écht nodig is
  • Het parkoers (vanaf 15 december exclusief in de app)

De app download je in de Google Play Store of de App Store. 


Makro Foodpoints: we delen het verzorgingsplan

07-11-2019
Tijdens de Drenthe 200 zorgen we natuurlijk goed voor jou als deelnemer. We zijn druk bezig om een uitgebalanceerd verzorgingsplan op te stellen voor de 7 Makro Foodpoints, zodat je niets tekort komt. Binnenkort delen we deze op de site.

Deelnemerslijst vanaf 23 november

31-10-2019
Op 23 november publiceren we de deelnemerslijsten van de drie categorieën; de wedstrijd, de cyclo en de estafette-uitvoering. We houden je de aankomende weken op de hoogte via de site, nieuwsbrieven en op Facebook

Inschrijven vanaf 15 mei

Vanaf woensdag 15 mei om 20.00 uur kun je inschrijven voor de Drenthe 200. Dit kan als indivuiduele deelnemer in de wedstrijd of cyclosportieve tocht. Of je schrijft in met een team van twee personen voor de estafette

Dit was 'm

Uitslagen en foto's 2018