Nieuws

Drenthe 200 bijna vol

09-10-2020

Met nog meer dan twee en een halve maand te gaan tot de Drenthe 200, loopt de inschrijving al bijna vol. Inmiddels zijn we 1410 van de 1500 startbewijzen kwijt, dus al 94%. Zeker de laatste weken gaat het hard met de inschrijvers, ondanks dat er nog wat onzekerheid schuilt rondom de coronamaatregelen.


En tóch gaan we in volle vaart door. Omdat het leuk is en omdat we uitkijken naar de zesde editie van de meest extreme MTB-uitdaging van Nederland. En je hebt dus nog kans om erbij te zijn, als je dat al niet bent. 


INSCHRIJFGELD TERUG BIJ AFGELASTING
Wanneer de maatregelen zo lang aanhouden dat we toch de Drenthe 200 moeten afgelasten, dan krijg je als deelnemer/inschrijver al je inschrijfgeld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

DIRECT INSCHRIJVEN >>

Maatregelen aangescherpt, wel goede hoop op Drenthe 200

29-09-2020

Ondanks dat de maatregelen nu weer wat zijn aangescherpt, hebben we hele goede hoop dat de Drenthe 200 verreden wordt. Daarom zijn we nu 'gewoon' volop bezig met de organisatie van de meest extreme MTB-uitdaging van Nederland. 't Blijft leuk. De aankomende drie weken zijn natuurlijk heel belangrijk. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Wanneer het coronavirus weer keihard toeslaat, de maatregelen langer aanhouden en we de Drenthe 200 moeten afgelasten, dan krijg je als deelnemer/inschrijver al je inschrijfgeld terug. Je loopt dus geen enkel risico. We hebben nu 1260 deelnemers op de lijst staan. Er is ruimte voor 1500 mountainbikers, gravelbikers en cyclocrossers. 


Inschrijving vanaf 8 juli

05-07-2020

Woensdag 8 juli om 20.00 uur gaat de inschrijving open voor de Drenthe 200. Nu de maatregelen rond het coronavirus steeds verder worden versoepeld en, bijvoorbeeld, ook de Veldslag om Norg groen licht heeft gekregen, kunnen we jou deze extreme uitdaging voorschotelen. 

Je schrijft in voor de wedstrijd, cyclosportieve tocht of de estafette. Het maximale aantal deelnemers is 1500. 

Wanneer het coronavirus weer oplaait en we de Drenthe 200 moeten afgelasten, dan krijg je als deelnemer al je inschrijfgeld terug (100% dus). 

Onze partner FuturumShop heeft een mooi assortiment samengesteld voor deze extreme uitdaging. Gave aanbiedingen van spullen die je écht nodig hebt. Neem alvast een kijkje en/of bestel. 

➡️ https://www.futurumshop.nl/drenthe200


Inschrijving Drenthe 200 uitgesteld

24-03-2020
Normaalgesproken start de inschrijving voor Drenthe 200 op 1 mei. Dit stellen we uit tot een later, gepaster moment. Voor nu is de strijd tegen het coronavirus het belangrijkste dat we met elkaar kunnen doen.

Fotografen verzameld

30-12-2019
Er waren veel (hobby)fotografen aanwezig in Drenthe om de meest extreme uitdaging van Nederland vast te leggen. Je vindt ze op deze pagina. Ben je fotograaf en wil je ook op deze pagina? Stuur een mail

Harold Veldkamp/Eppo Karsijns >>

Tim Smeenge beste in lustrumeditie Drenthe 200

28-12-2019
Tim Smeenge heeft de vijfde editie gewonnen van Drenthe 200. De man uit Zeegse was in een sprint van drie sneller dan Roel Verhoeven en Gerben Mos. Achter het drietal van KMC Mountainbiketeam, finishte Adne Koster op ruim tien minuten als vierde. 

Om 6.00 uur werden de 1080 deelnemers - wedstrijd, cyclo en estafette - weggeschoten door Jans Jagt (laatste man in eerste editie). De laatste deelnemers, Wubbo en Ineke Scholte, finishten na ruim veertien-en-een-half-uur fietsen in Roden. 

Uitslagen en tijden >>
Foto-impressie >>


Het trio Verhoeven, Mos en Smeenge reed bijna 100 kilometer aan de leiding in de wedstrijd

Zaterdag: lage temperatuur en droog

26-12-2019

het weer

Download de app MTB 200 Drenthe

13-11-2019
Download - of update - de app MTB 200 DRENTHE. Als deelnemer en volger houden we je in de weken vóór en na de race op zaterdag 28 december op de hoogte.

Wat de EventApp biedt:
  • Livetracking: volg  je favoriet(en)
  • Gedetailleerde informatie over de Drenthe 200
  • Tips & Tricks
  • Pushberichten als het écht nodig is
  • Het parkoers (vanaf 15 december exclusief in de app)

De app download je in de Google Play Store of de App Store. 


Uitslagen en foto's 2018

Dit was 'm